Fabriek

De Solis tractoren worden geproduceerd door Sonalika Group. Inmiddels heeft Sonalika al meer dan 1.000.000 tractoren verkocht in meer dan 80 landen. Daarnaast zijn er meer dan 800 distributeurs wereldwijd die samen meer dan 500 tractoren per dag verkopen. Sonalika Group, met jaren ervaring, is dus een grote speler in de markt van tractoren. Op deze informatie pagina vind u alles over de Solis tractoren, motoren productie, assemblage, research & development (onderzoek), training centrum en versnellingen productie. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via contact. Als u meer wilt weten, is er op de website meer informatie over banden, prijslijst, partners, garantie & service en klantenservice.

 

Beeld

Motoren

De motoren worden gemaakt met de best beschikbare technologieën, samen met partners die ervoor zorgen dat deze de hoogste kwaliteit bezitten. Dit zorgt ervoor dat deze 'Power Houses' van tractoren de meeste kracht (pk) leveren wanneer dat nodig is. Hierdoor zijn de motoren zo efficiënt en zuinig mogelijk, waardoor ze een hogere duurzaamheid bereiken. De motoren zijn voorzien van hoogwaardig transportsystemen, geheel geautomatiseerd. Deze transportsystemen zijn uitgerust met verschillende beveiligingen en DC Multi Nut Runner systemen. Door deze systemen op verschillende niveaus van de motoren toe te passen, worden fouten voorkomen en kan er worden gezorgd voor een consistente productie van motoren. Samen zorgen ze voor de beste motors van de Solis tractoren.

Tractor Assemblage

De International Tractor Ltd. heeft een tractor montage lijn om tractors te produceren. Deze is uitgerust met een capaciteit van 300.000 tractors en motoren per jaar. De fabriek heeft faciliteiten voor de productie van hydraulische onderdelen en motoren. Om de kwaliteit van de trekkers, tandwielen, assen en andere belangrijke onderdelen te waarborgen, zijn deze allemaal getest met de High End Testing faciliteiten. Door de wereldwijde groeiende vraag naar tractors is Sonalika gekomen met een State-Of-Art geïntegreerde trekker fabriek. De fabriek, ookwel de Sonalika fabriek, heeft een maximale productie capaciteit van 300.000 tractoren per jaar met een uitroltijd van ongeveer 2 minuten. Een volgende fabriek is in aanbouw.

Beeld

Product Training Centrum

Het Sonalika Product Training Centrum is bedoeld om wereldklasse opleidingen te verstrekken aan duizenden dealers, personeelsleden van dealers en personeelsleden van het bedrijf. De dealers en de personeelsleden volgen een speciaal trainingsprogramma, aangevuld met opfriscursussen en speciale cursussen over nieuwe producten en verbeteringen. Sonalika Product Training Centrum speelt een belangrijke rol bij het opleiden van studenten en buitenlandse bezoekers. Dit is wanneer er bijvoorbeeld 'business trip' groepen langs komen om te kijken. Daarnaast gebruikt men het Product Training Centrum ook bij het opleiden van boeren die zo zuinig mogelijk willen omgaan met hun tractoren en zich ook bezighouden met mechanisatie. Met uiteindelijk doel om de landbouwproductie te verhogen. Na deze training produceren boeren op een duurzamere wijze, wat goed is voor een groenere wereld.

Research & Development

Sonalika beschikt over een Research & Development (onderzoek) afdeling. Op deze afdeling onderzoekt en ontwikkelt Sonalika tractoren. Op deze afdeling werken meer dan 300 specialistische ingenieurs. Deze ingenieurs werken allemaal met de meest geavanceerde technologieën om een zo goed mogelijke oplossing te bieden aan de klant. De belangrijkste functie van de R&D is het versnellen van innovatie en het maximaliseren van de waarde van elk product. De R&D afdeling beschikt over een testfaciliteit om 100% kwaliteit te waarborgen. Deze testruimte is uitgerust met de meest recente technologie, wat ervoor zorgt dat er 'real-life' situatie wordt geschetst. Hierdoor kunnen mogelijke problemen bekeken worden maar vooral voorkomen. Wanneer men iets vind, kan er direct een oplossing gevonden worden bij de ontwikkeling. Vervolgens kunnen tractoren ook worden afgestemd op specifieke behoeften van de klant. De R&D afdeling kan dan externe factoren, zoals het terrein, meenemen om de tractoren te ontwikkelen. De R&D afdeling werkt nauw samen met de productie afdeling.
Beeld
Beeld

Productie installaties

Door de van wereldklasse productie-installaties kan Sonalika de beste kwaliteit voor allerlei toepassingen voor auto & tractor leveren. De faciliteit levert allerlei soorten versnellingen en assen. Zoals bijvoorbeeld hoofdassen, schachten en invoerassen. Daarnaast is er ook een persfaciliteit, uitgerust met ultra moderne persen van internationaal gerenommeerde leveranciers. Alle onderdelen worden op maat gemaakt om te zorgen voor de beste kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze faciliteit levert alle soorten plaatmetalen componenten, zoals huidpanelen, binnenpanelen, vloerkanalen, pilaren, versterkingen, oliepannen en brandstoftanks voor de Solis tractoren.